Start a new topic
Solved

[2 december 2015] Vertraging op het shared platform

Op dit moment merken wij dat er vertragingen optreden tijdens het verbinden naar onze shared servers. Dat geldt voor zowel regulier webverkeer, als ook voor sFTP verbindingen. 

Het lijkt er op dat dit probleem ligt in het datacentrum, onze systeembeheerders zijn druk bezig met het zoeken naar een oplossing. Zodra er meer informatie bekend is zullen wij in dit forum een update plaatsen.


[Update 16:07] Op dit moment zijn de problemen nog niet opgelost. We hebben intensief contact met het datacenter en hopen spoedig met een oplossing te komen.


[Update 17:33] Er is zeer hoge load geconstateerd naar de shared machines toe. We zijn samen met ons datacenter deze load aan het verdelen en waar mogelijk aan het verminderen. Gedurende de avond en in de loop van de nacht wordt er doorgewerkt. De eerstvolgende update zal sowieso morgen ochtend worden geplaatst, als we eerder nieuws hebben zullen we dat z.s.m. melden.


[Update 18:54] De load is momenteel afgenomen, hierdoor is de vertraging niet meer merkbaar. We zijn nog wel samen met de infrastructuur leverancier bezig de load verder te verdelen.


[Update 21:39] We hebben zojuist een spoed onderhoudsventer gepland voor vanavond 00:00u. Hierin zullen we in samenwerking met onze infrastructuur leverancier een wijziging in ons netwerk doorvoeren. Gedurende dit onderhoud zal de verbinding naar het shared platform mogelijk maximaal enkele minuten onderbroken zijn.


[Update 00:30] Het spoedonderhoud is zojuist succesvol afgerond. De uplink verbinding naar enkele servers kan 2-3 min. onderbroken zijn geweest.


3 people have this problem