Changelog 26 september 2017

Het is niet altijd zichtbaar, maar elke dag weer werken we hard aan het verbeteren van onze diensten. We geven jullie graag meer inzicht in de verbeteringen die we live hebben gezet de afgelopen vier weken. Waarom vier weken? We werken volgens de scrum-methodiek en dit zijn twee sprints.


Nieuwe diensten


· Je kunt nu ook VPS'en met als locatie Zwitserland bestellen.


Savvii WordPress plugin


· De flush cache knoppen zijn nu alleen nog maar zichtbaar voor administrators. De cache wordt wel nog altijd automatisch geleegd bij het publiceren van nieuwe content en/of reacties (afhankelijk van je settings).


· Als je de plugin in een multisite gebruikt kun je nu default waardes opgeven voor flush en CDN-instellingen. Zo hoef je die niet voor elke subsite apart aan te passen.


Control panel


· Bij het aanmaken van een nieuwe site in het control panel kies je nu voor WordPress voorgeïnstalleerd of een leeg slot. Wil je de verhuisplugin gebruiken? Kies dan voor een voorgeïnstalleerde WordPress site.


Interne systemen


· Support medewerkers kunnen nu sneller aanpassingen doen in PHP settings als versie, children, memory limit en max input vars. Hierdoor leveren we jullie sneller support.


Over opleverdatums doen we geen uitspraken. Prioriteiten en omstandigheden wisselen snel en uit ervaring weten we dat niets vervelender is dan teleurgesteld worden in een opleverdatum. Dat wil niet zeggen dat jullie feedback niet belangrijk is, integendeel! Discussieer mee met wat we opleveren door je opmerkingen in de comments te posten.


Uiteraard willen we nog sneller voor jullie ontwikkelen. Daarom zoeken we nog back-enddevelopers. Ben je of ken je zo iemand? We horen heel graag!

Login or Signup to post a comment