Changelog 5 december 2017

Afgelopen maand hebben we weer hard aan onze dienstverlening gewerkt. En met resultaat! We hebben een aantal gave updates gedaan waardoor websites bij Savvii nog sneller draaien.  


HTTP/2

Vanaf nu maken alle websites die bij Savvii worden gehost gebruik van het HTTP/2-protocol. Check het zelf op https://http2.pro/. Websites op ons platform zijn daardoor weer een stuk sneller geworden. Het grote voordeel van HTTP/2 is dat verzoeken naar de server nu tegelijkertijd afgehandeld kunnen worden in plaats van na elkaar. Dit resulteert in een snellere laadtijd!


PHP 7.2

PHP 7.2 is nu beschikbaar op ons platform. PHP 7.2 is 13% sneller dan PHP 7.1 en 20% sneller dan PHP 7.0. Een goede reden dus om jouw website om te zetten naar PHP 7.2! Dit doe je met de switch in ons control panel. Let wel op dat je plugins up-to-date zijn en dat je de laatste versie van WordPress gebruikt.


Varnish 5

Sinds kort maken alle websites bij Savvii gebruik van de nieuwste versie van Varnish, Varnish 5. Deze versie handelt verzoeken sneller af. Een ander groot voordeel is dat bezoekers niet meer hoeven te wachten zodra een nieuwere versie van de cache opgebouwd dient te worden. Varnish 5 serveert de laatst gecachte versie uit en maakt vervolgens nieuwe cache aan voor de volgende bezoeker als dat nodig is. Ook geeft Varnish 5 ons uitgebreidere monitor mogelijkheden waardoor onze supportdesk je gerichter kan helpen bij Varnish gerelateerde vragen.


Maillimieten opgehoogd

We hebben onze maillimieten voor uitgaande mail opgehoogd. Je website kan nu maximaal 60 mails per minuut versturen en 1000 mails per uur. Door een limiet in te stellen op het aantal uitgaande mails voorkomen we dat jouw mail onterecht als spam wordt gemarkeerd. Met de nieuwe limieten heb je wat meer speelruimte, maar beschermen we nog steeds de reputatie van jouw (bedrijfs-) naam en de uitgaande mailservers.


Nieuwe WordPress deals

We hebben twee premium plugins toegevoegd aan onze WordPress deals: Multilingual Press en BackWPup. Op beide plugins krijg je als klant van Savvii 15% korting met de code in het control panel.


Warpdrive - Savvii WordPress plugin

De afgelopen weken hebben we veel werk verricht om onze eigen Savvii must-use plugin 'Warpdrive' om te bouwen naar een standaard WordPress plugin. Hiermee maken we de plugin open-source. Zeer binnenkort is dit proces afgerond. Wil jij het als eerste weten zodra dit klaar is? Laat het ons weten! 


Over opleverdatums doen we geen uitspraken. Prioriteiten en omstandigheden wisselen snel en uit ervaring weten we dat niets vervelender is dan teleurgesteld worden in een opleverdatum. Dat wil niet zeggen dat jullie feedback niet belangrijk is, integendeel! Discussieer mee met wat we opleveren door je opmerkingen in de comments te posten.  


Uiteraard willen we nog sneller voor jullie ontwikkelen. Daarom zoeken we nog back-enddevelopers. Ben je of ken je zo iemand? We horen het heel graag! 

Login or Signup to post a comment