Changelog maart 2018

We hebben deze periode voornamelijk gewerkt aan het in bèta zetten van de Staging-feature. En dat is gelukt! Je ziet nu in je admin panel het kopje Staging voorbijkomen, waarmee je Productie-sites naar Staging kunt kopiëren en vice versa. Dit is een bètaversie dus er kunnen nog kleine onvolkomenheden in zitten. Kom je die tegen? Stuur ze op naar info@savvii.com. Zo help je actief mee de dienst te verbeteren. Wat hebben we nog meer doorgevoerd:


Control panel

De datumnotatie in het control panel is verbeterd. Per lokalisatie is de datumnotatie aangepast en verhelderd.


Verbetering in de HTTPS-detectie

We laden HTTPS-detectie eerder in, waardoor in sommige  gevallen (bij een custom nginx configuratie) foutieve redirects niet meer voorkomen.


Algemene verordening  gegevensbescherming (AVG)

Voor de aankomende AVG (GDPR) zijn diverse voorbereidingen  gedaan om de systemen op tijd op orde te hebben. Zo is het voor 25 mei mogelijk om direct vanuit het admin panel akkoord te gaan met de vernieuwde verwerkersovereenkomsten. We zijn ook druk bezig om onze dataverwerkingsprocessen te laten voldoen aan de nieuwe wetgeving. De aankomende maanden houden we je hiervan op de hoogte.


Staging

Staging is in bèta! We hebben interne en externe gebruikerstesten gedaan (iedereen ontzettend bedankt die geholpen heeft!) en veel bugs geplet en hobbels platgestreken. Dit is wat we hebben gebouwd en verbeterd:

  • Merge-functie is compleet 
  • PHP-versie kan nu worden aangepast 
  • Back-up- en restoreproces voor merging is compleet
  • Merge-opties zijn fijnmaziger in te stellen
  • Informatie toegevoegd aan control panel, zoals sFTP- en PHP-informatie
  • Correcte PHPMyAdmin-link wordt nu getoond
  • Goed- en foutmeldingen werken nu en worden op het juiste moment getoond
  • Lokalisatie is toegevoegd

 

De komende periode worden de laatste bugs verholpen en gaan  we van start met nieuwe features ontwikkelen, voor zowel Staging als op het platform (developers be aware :D). 


Heb je vragen? Stuur een mail naar info@savvii.com en we komen snel op je vraag terug. Uiteraard willen we nog sneller voor jou ontwikkelen. Daarom zoeken we nog back-end developers. Ben je of ken je zo iemand? We horen het heel graag!

 


1 person likes this
1 Comment

Goed bezig jongens! 

Login or Signup to post a comment