Changelog juni 2018

edit: 13-07-2018 16:04


Eerdere copy/paste bug vermelding in dit changelog ging over een bug in ons interne admin panel. De adminpanels van gebruikers hebben hier nooit last van gehad, daarom hebben we de vermelding verwijderd.


Samenvatting

  • Downloaden back-ups
  • [Bug fix] foutmelding bij mergen van staging naar productie  bij ontbreken wp-config
  • Pakketoverzicht verbeterd


Downloaden back-ups

In het changelog van vorige maand  schreven we al kort over de twee nieuwe features die we willen bouwen voor ons  platform: het downloaden van back-ups, en platformbreed SSH-toegang aanbieden.  We hebben besloten om te beginnen met het downloaden van back-ups. 

Aan de tekentafel hebben we het systeem  ontworpen, zijn we afgelopen maand druk aan het coderen geslagen. Op dit moment  werkt het systeem achter de schermen precies zoals verwacht: we hebben een  grote storage server aan ons netwerk toegevoegd, de bestanden van je site en de  database worden in een zip-bestand gepakt, en na een tijdje worden verlopen  back-ups netjes verwijderd van de server.


We zijn op dit moment deze  functionaliteit intern aan het testen. Binnenkort rollen we deze functionaliteit voor al onze gebruikers uit.


[Bug fix] foutmelding bij mergen van staging  naar productie bij ontbreken wp-config

We hebben een aanpassing gedaan  aan ons systeem zodat je geen foutmeldingen meer krijgt als je een staging site  merged naar productie zonder een wp-config bestand.


[Bug fix] Kopiëren van sFTP username neemt extra  regel mee

Het kopiëren van je username met  een muisklik is een handige functionaliteit in ons beheerpanel, door een bug werd  er automatisch een extra regel mee gekopieerd. We hebben het aangepast, en nu  kopieer je dus alleen nog de sFTP-username.


Pakketoverzicht verbeterd

Voor gebruikers met meer dan tien  shared-pakketten werd het beheerpanel onoverzichtelijk. We hebben de pakketten  gebundeld, daardoor heb je nu een beter overzicht van je sites.


Overige verbeteringen

Foutmelding verholpen in het  info-venster dat getoond wordt bij het terugzetten van een back-up.

Foutmeldingen verholpen bij het tussentijds annuleren van een staging-site. 

Login or Signup to post a comment