Ja! Standaard leveren wij alle sites op met sFTP (secure FTP) en database toegang. De gegevens hiervan worden bij oplevering van je site aangeleverd.

Bij onze VPS pakketten vragen we je eerst je voorkeur op te geven voor database beheer via een client of via phpMyAdmin.

Mocht je de gegevens later willen inzien of resetten:

1. Ga naar ons admin paneel op admin.savvii.nl en log in.
  2. Klik achter je site op 'Beheren'.
  3. Klik op de tab 'Gebruiker'

Op deze pagina kun je alle belangrijke gegevens zien die je nodig hebt om in te loggen op sFTP.

Ook kun je hier je wachtwoord resetten door op de volgende knop te klikken:

Mocht je deze knop niet zien dan kun je contact met ons opnemen om je sFTP wachtwoord te resetten.