Savvii maakt gebruik van varnish caching. Varnish slaat een gecachte kopie van jouw pagina's op en serveert deze aan jouw bezoekers. Deze kopie is een momentopname, daarom is bijv. je twitter widget stilgezet in de tijd op het moment dat

de pagina in de varnish cache terecht is gekomen. Wanner de cache geleegd wordt wordt ook de dynamische content weer ververst.

Als de cache niet goed geflushed wordt na het plaatsen van nieuwe content, controleer eerst het volgende:

• Staat de Savvii-plugin aan?
  • Is in de settings van de Savvii-plugin het  access token goed ingesteld? Je kunt het access token in het Control Panel terugvinden.
  • Is het primary-domain goed ingesteld? Je kunt dit controleren in het Control Panel. En contact opnemen als dit niet goed staat.

Wanneer je dynamische content erg belangrijk is voor je site kun je het beste even contact met ons opnemen. Het zou kunnen dat we dan enkele pagina's of je hele site niet meer laten cachen.