1. Sommige plugins of themes schakelen onze caching uit (vaak voor je volledige site) zonder dat ze daar melding van maken. Je kunt hier achter komen door de response header te bekijken, als daar de volgende regel (of hier erg op lijkend) in voorkomt wordt de cache uitgezet.

Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0

Je kunt de response headers bekijken via developer tools in Chrome (F12) onder het tabje headers. In FireFox ga je naar het tabje 'network' en bekijk je de headers van de request op de html pagina zelf.

2. Daarnaast werkt onze caching niet als een website gebruikt maakt van sessies. Deze zijn te herkennen aan de aanwezigheid van cookies met de naam PHPSESSID.