De plugin werkt gewoon bij Savvii, echter zul je hem zelf nog even moeten installeren via het normale process als je hem wilt gebruiken.

Sitemap foutmelding?

De sitemap functie van Yoast SEO werkt ook bij Savvii. Je krijgt echter een melding te zien dat er rewrite rules aangemaakt moeten worden onder nginx. Dit heeft Savvii al standaard voor je gedaan, maar de plugin detecteert dit niet.

Je kunt dit controleren door naar de URL van je sitemap te navigeren en te controleren of die aanwezig is.