.htaccess is een apache configuratie bestand. Bij Savvii draaien we nginx als webserver, daarom zie je standaard geen .htaccess bestand staan of zal je eigen geuploade .htaccess bestand niet werken bij Savvii.

Zijn er zaken die je normaal zou willen regelen via een .htaccess? Laat het dan aan ons weten en wij stellen het voor je in. Het duurt iets langer maar bijkomend voordeel is is dat er iemand nog een 2nd opinion kan geven of de gekozen oplossing de verstandigste is.