Facebook probeert de inhoud van jouw site op te halen over IPv6, Savvii ondersteunt echter alleen nog IPv4 op dit moment. Dat betekent dat IPv6 requests naar de Savvii server niet afgehandeld worden.

Wil je voorkomen dat Facebook een error geeft, verwijder dan IPv6 DNS records (deze zijn te herkennen als AAAA records) voor de domeinen zoals die bij Savvii gehost zijn (www en non-www indien van toepassing).

Mocht je nog steeds problemen ervaren, probeer dan de debugger van Facebook zelf.