Een caching plugin kan vaak nog bijdragen aan extra snelheid bij Savvii. Dat doen ze door bijvoorbeeld minify en combine van CSS en JS bestanden, door het aanroepen van memcached functionaliteit op onze VPS'en of door gewoon pagina's te cachen als onze Varnish caching dit niet kan.

Wij raden op dit moment WP Rocket aan als caching plugin, deze is makkelijk in gebruik en levert goede resultaten. Ook flusht de WP Rocket plugin meteen de Savvii cache als dat nodig is. WP Rocket is een betaalde plugin.

Wil je een gratis alternatief? Kijk dan naar W3 Total Cache. W3 Total Cache is door de vele opties veel lastiger in gebruik dan WP Rocket. Wil je weten hoe je W3TC moet instellen? Lees dan ons blogbericht.

Kom je er niet zelf uit? Neem dan contact met ons op voor advies.