Het is mogelijk dat je na het verhuizen naar Savvii opeens de optie krijgt om je (s)FTP gegevens te controleren als je inlogt in je WordPress backend.

Als je deze melding krijgt, maar de gegevens niet kunt veranderen, komt dat doordat deze gegevens in je wp-config.php zijn gedefinieerd.

Bij Savvii is het echter niet nodig om (s)FTP te gebruiken voor acties op de harde schijf, dus kun je de betreffende regels simpelweg uit het configuratie bestand halen en nogmaals de gewenste actie uitvoeren.

De betreffende configuratie die je dan kunt verwijderen ziet er dan ongeveer als volgt uit:

define('FS_METHOD', 'ftpsockets');
define('FTP_BASE', '/path/to/wordpress/');
define('FTP_CONTENT_DIR', '/path/to/wordpress/wp-content/');
define('FTP_PLUGIN_DIR ', '/path/to/wordpress/wp-content/plugins/');
define('FTP_USER', 'olduser');
define('FTP_PASS', 'oldpass');
define('FTP_HOST', 'ftp.oldlocation.nl');