Waarschijnlijk komt dit door een van twee onderstaande zaken:

a. Omdat jouw site verhuisd is zijn ook alle oude users meegekomen en is de door Savvii aangemaakte user overschreven (en dus niet meer aanwezig). Je kunt dus inloggen met een reeds bestaande user van jouw site.

b. Jouw mailclient heeft twee '-' tekens achter elkaar samengevoegd tot één karakter. Dit kan voorkomen in usernames, hostnames en wachtwoorden. Dit komt meestal voor wanneer jouw domeinnaam een '-' bevat, bijv. abc-xyz.nl. Vervang dit lange streepje door 2x '-' zonder spatie.