Bij Savvii beveiligen we onze infrastrucuur zo goed als mogelijk. De keten is echter zo sterk als de zwakste schakel. Mocht jouw site toch gehackt zijn dan doen we het volgende:

1. We zetten de mail van jouw site dicht om de reputatie van het IP van de server te beschermen.

2. Wij stellen jou via een mail op de hoogte van de hack en de vervolgstappen.

3. Je laat de malware door ons verwijderen of je doet dit zelf.

4. Je neemt voorzorgsmaatregelen om een nieuwe hack te voorkomen en informeert Savvii wanneer deze afgerond zijn.

4. Savvii zet de mail van jouw site weer open.

Mochten de malware verwijdering door jezelf of de maatregelen ter voorkoming niet binnen 24 uur na een door ons aangegeven tijd gedaan zijn dan zullen we jouw site helemaal op zwart moeten zetten. Dit ter bescherming van jouw bezoekers en onze infrastructuur.