Voor het inloggen op admin.savvii.nl of billing.savvii.nl gebruik je het bij ons bekende e-mailadres en het wachtwoord dat je bij aanvraag eenmalig hebt ontvangen.

Ik weet mijn wachtwoord niet meer

Het instellen van een nieuw wachtwoord voor admin.savvii.nl en billing.savvii.nl kan alleen via een wachtwoord reset link op billing.savvii.nl.

Ik weet mijn e-mailadres niet meer

Weet je het e-mailadres niet meer waarmee je kunt inloggen? Open dan een chatgesprek met een van onze medewerkers of dien een ticket in via support.savvii.nl.

Ik heb geen e-mailadres als gebruikersnaam

Tot 1 oktober 2015 was het mogelijk om in te loggen met een gebruikersnaam anders dan het e-mailadres. Dit is niet meer mogelijk, log in met je e-mailadres.