Als bestaande klant kun je extra pakketten en extra diensten bestellen via billing.savvii.nl. Na het inloggen klik je direct op 'plaats een nieuwe bestelling'. Je kunt eventueel ook in het menu voor 'bestel' kiezen.

Zoek in het volgende scherm de gewenste dienst, kies de juiste betalingstermijn, en klik op doorgaan.

In het volgende scherm kun je aangeven voor welk domein je de bestelling wilt activeren. Bestel je een pakket waarin het mogelijk is om meerdere sites te hosten. Kies hier dan alleen de eerste site. Je kunt later via admin.savvii.nl extra sites aan het pakket toevoegen

In het laatste scherm zie je het overzicht van je bestelling. Je kiest hier ook je betaalmethode. Daarna kun je de bestelling meteen plaatsen. Pakketten op shared hosting worden meteen opgeleverd. VPS'en, SSL-certificaten en andere addons worden nog niet automatisch geactiveerd. Je ontvangt dan zo snel mogelijk van ons bericht.