volgende stap -->

Je kunt je site snel en eenvoudig gratis verhuizen met onze verhuisplugin Savvii WP Migrate. Bekijk de video of volg onderstaande stappen. Indien je het liever door ons laat doen kun je gebruik maken van onze verhuisservice. Neem hiervoor contact met ons op.

Je moet altijd eerst een (extra) site aangemaakt hebben bij Savvii waar je je site naar toe kunt verhuizen.

Stap 1: Update je core, plugins en thema bij je oude host en check of alles goed gaat.

Gebruik je Wordfence? Schakel deze dan uit voor je de migratie start.

Stap 2: Installeer en activeer de plugin Savvii WP Migrate op je huidige site.

Dit kan via de volgende twee methodes:

A. Download de plugin via het ‘Plugins’ menu in je WordPress admin paneel.

B. Download de plugin hier en upload de savvii-wp-migrate map naar de /wp-content/plugins/ map via sFTP.

Optioneel: Schakel beveiligingsplugins zoals Wordfence tijdelijk uit om het risico van storingen te verminderen.

Stap 3: Vul je e-mailadres, website url en je Savvii sFTP gegevens in en druk op ‘Migrate’. Let er hierbij goed op dat je ook het 'protocol' gebruikt bij de website url, dus zet er http:// of https:// voor.

Let op! Zorg ervoor dat sFTP-toegang naar je account bij ons mogelijk is vanaf alle IP-adressen. De whitelist functie in admin.savvii.nl voor het beveiligen van sFTP kan dus even niet gebruikt worden.

Email: Dit kan elk mailadres zijn, hierop  ontvang je status updates van de verhuizing.

Website url: Vul hierin de volledige url van je website in: http(s)://(www).domeinnaam.tld

sFTP-gegevens: Vul hier de sFTP-gegevens in die per mail naar je zijn verzonden.

Zodra je op ‘Migrate’ hebt gedrukt gaat de plugin de website voor je verhuizen en wordt je doorgestuurd naar het migration dashboard. Hier kan je de verhuizing in de gaten houden, maar dit venster mag je ook sluiten. Per mail ontvang je namelijk ook bericht als de verhuizing is afgerond. Vervolgens kun je verdergaan met de volgende stap:

Stap 2: Site testen m.b.v. hosts file