Onderstaande oplossing geldt alleen voor VPS pakketten. PHPMyAdmin is standaard niet geïnstalleerd op VPS pakketten, mocht je dit toch willen kun je dit aanvragen bij onze servicedesk.

Voordat je verbinding kan maken met een database van op je VPS, ontvangen we graag je IP adres. Deze voegen we toe aan een whitelist. Hierna is jouw IP-adres bevoegd om te verbinden met een database op je VPS. Je kunt één of meerdere IP-adressen aan ons doorgeven via een nieuw ticket.

Om direct verbinding te maken met de database, kun je gebruik maken van een MySQL client. Voorbeelden van deze clients zijn bijvoorbeeld MySQL Workbench (Mac, Windows, Linux) of Sequel Pro (Mac).

Hostname: Je tijdelijke Savvii URL

Database gebruikersnaam & wachtwoord: Beide staan in de welkomstmail, of in wp-config.php

Poort: 3306

SSL: Nee

Na het invullen van de bovenstaande gegevens heb je toegang tot de database.