Veelgestelde vragen Savvii WP Migrate

Gewijzigd op Do, 3 Feb, 2022 om 6:53 PM

1. Welke informatie heeft de plugin van mij nodig?

De plugin vraagt je om je e-mailadres, url van je site, sFTP hostnaam, sFTP gebruikersnaam en sFTP wachtwoord.

2. Hoe lang duurt het om mijn website te migreren?

Dit varieert van 15 minuten tot enkele uren, afhankelijk van de grootte van de website.

3. Moet ik mijn browserventer open houden tijdens de migratie?

Nee dit is niet nodig, de migratie draait op de achtergrond. Zodra je de migratie start, ontvang je een email met een link naar het migratie dashboard. Je ontvangt een email zodra de migratie is afgerond.

4. Kan ik mijn multisite(s) migreren met de plugin?

Jazeker! Je kan de domeinen van je multisite aan je pakket toevoegen.

5. Is een Savvii-account vereist om de plugin te gebruiken?

Ja, je hebt een Savvii-account nodig. Bestel je pakket op onze website of neem contact met ons op om samen met jou te kijken welk pakket het beste bij jou past.