Kan ik alle plugins en themas gebruiken?

Gewijzigd op Thu, 03 Feb 2022 om 07:07 PM

In principe kan dat. Er zijn enkele plugins die we afraden om veiligheids- of performanceredenen. Deze vind je in een lijst hieronder. We controleren actief op deze plugins, en zullen je dit melden als we een van deze plugins tegenkomen.

Afgezien van de plugins die niet zijn toegestaan op ons platform, raden we natuurlijk aan om zoveel mogelijk de laatste versies van alle plugins en thema’s te gebruiken. We kunnen dit voor je bijhouden met automatische plugin-updates. Dit kun je aanzetten via admin.savvii.com

De volgende plugins zijn bij Savvii niet toegestaan in verband met veiligheidsrisico’s:
  • Ninja Forms, versie 2.9.18 en lager
  • Gravity Forms, versie 1.8.19 en lager
  • Revslider, versie 4.1.5 en lager
  • WP Super Cache, versie 1.4.4 en lager
  • Timthumb, alle versies

Om optimale performance en veiligheid van onze systemen te garanderen raden we af om gebruik te maken van de volgende plugins en componenten:

Diverse backup scripts voor WordPress:
  • UpdraftPlus
  • backupwordpress
  • backwpup
  • wponlinebackup

Negatieve impact op performance:
  • Broken Link Checker
  • Google-sitemap-generator
  • Google-XML-sitemaps-with-multisite-support

Veiligheid:
  • Alle plugins die gebruik maken van PHP exec().
  • Pirated of nulled plugins

Overig:
  • WordPress-gzip-compression
  • WP-phpmyadmin
  • portable-phpmyadmin

Afgeraden:
  • Thema’s met gebundelde plugins. Deze zijn lastig te updaten en vormen daarom een veiligheidsrisico.