Je domein registreren of verhuizen

Gewijzigd op Thu, 03 Feb 2022 om 07:24 PM

Een domeinnaam, of webadres, is een adres waar jouw website te vinden is voor jouw bezoekers. Met een sterke, goede domeinnaam ben je zichtbaar! je wilt dat jouw klanten jouw website makkelijk kunnen vinden wanneer ze denken aan jouw product of dienst. 


De kans is groot dat de domeinnaam die als eerste in je opkomt al in gebruik is.  We hebben hier een handige tool voor beschikbaar waarmee je dit makkelijk kunt checken.


Er zijn talloze ‘spelregels’ en tips online te vinden die je kunnen helpen bij het bedenken van een sterke domeinnaam. Ben je er inmiddels zelf al uit? Of maak je al gebruik van een goede domeinnaam die je naar Savvii wilt overzetten? Mooi! Dan ben je bij Savvii op het juiste adres.


Het registreren of overzetten van je domeinnaam is makkelijk en snel geregeld. Met domeinbeheer van Savvii ben je verzekerd van een vlekkeloze werking van je website. Als Managed WordPress Hostingprovider kunnen wij je nog beter ontzorgen aangezien we het DNS beheer in volledig eigen hand hebben. Wil je een DNS wijziging zelf doen? Geen probleem, via jouw Savvii admin beheeromgeving hebben we alle DNS functionaliteiten beschikbaar voor je in een overzichtelijk dashboard, zoals je van Savvii gewend bent. #NoMoreWordStress!


Hoe registreer ik een domeinnaam?

Wanneer je ingelogd bent in jouw Savvii billing beheeromgeving selecteer je via de blauwe Bestelbutton de optie “Domeinen” of "Domains";


Op de volgende pagina kun je met behulp van onze domeinen checktool controleren of het domein dat je wilt bestellen in gebruik is.
Is deze vrij? Dan kun je je domein registreren en verdergaan met het bestelproces.

Hoe verhuis ik een domeinnaam naar Savvii?


Wanneer het domein bezet is dan verschijnt uitsluitend de optie “verhuizen”. 

Onze systemen zien in dit geval dus dat de gekozen domeinnaam elders geregistreerd staat en naar Savvii verhuisd kan worden. Wanneer je in het bezit bent van een verhuistoken kun je je registratie alsnog doen.


Het invoeren van de domeinnaam is te allen tijde het startpunt om aan de slag te te kunnen gaan met de registratie/verhuizing!


Nadat de gewenste opties en extensies zijn geselecteerd plaats je de bestelling en maak je de order compleet door via de winkelwagen je bestelling af te ronden.


Kom je er niet uit of heb je vragen? Onze supportdesk staat klaar om je te helpen.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren