DNS instellingen voor Google Workspace (G Suite) of Microsoft 365 (Office 365)

Gewijzigd op Thu, 03 Feb 2022 om 07:21 PM

Voor het instellen van DNS voor Google Workspace en Office 365 wijzen wij jou graag door naar de pagina's van de leveranciers zelf. Deze informatie kan namelijk wijzigen en er voor zorgen dat de informatie die wij hier neer zouden zetten niet meer actueel is. Mocht je vragen hebben dan kan je natuurlijk altijd contact opnemen met onze supportafdeling.

Google Workspace / G Suite

Google Workspace geeft bij het aanmaken van een nieuw domein de stappen zelf al weer voor het koppelen van het domein met Google. Ook bieden zij een pagina met algemene informatie: https://support.google.com/a/answer/48090?hl=nl

Microsoft 365 / Office 365

Microsoft 365 geeft de correcte stappen ook weer bij het toevoegen van een domein maar zij hebben ook een uitgebreide, overzichtelijke pagina met alle gegevens die je nodig hebt: https://docs.microsoft.com/nl-nl/microsoft-365/admin/get-help-with-domains/create-dns-records-at-any-dns-hosting-provider?view=o365-worldwide