Security Line-up: Introductie.

Gewijzigd op Mon, 05 Feb 2024 om 11:46 AM

Bij Savvii vinden we het van cruciaal belang om onze klanten zo goed mogelijk te beschermen tegen deze externe bedreigingen. Ook zien we steeds meer aandacht en regelgeving omtrent privacy (AVG) waarin er van (online) ondernemers verwacht wordt maatregelen te nemen om de veiligheid van data etc. te waarborgen met het risico op schadeclaims en boetes bij het ontbreken hiervan.

Daarom hebben we als premium managed webhoster onze VPS’en vanaf 1 januari 2024 uitgebreid met een security line-up. Deze upgrade zorgt niet alleen voor een verbeterde beveiliging van jouw onlineomgeving, maar draagt ook bij aan de algemene online veiligheid van zowel Savvii als haar gewaardeerde klanten.

• Content Delivery Network (CDN Europa) voor snellere laadtijden en betere caching:
    In de kern is een CDN een netwerk van servers die met elkaar zijn verbonden met als doel inhoud zo snel en veilig mogelijk te leveren. Dit wordt geleverd vanuit diverse locaties wereldwijd, wat voor een snellere en veiligere verbinding zorgt. Momenteel is onze dienst Europese gedekt.

Het gedistribueerde karakter van een CDN betekent dat de afstand tussen gebruikers en website wordt verkleind. In plaats van verbinding te moeten maken met de oorspronkelijke locatie van de server waar een website zich ook bevindt, kunnen gebruikers met een CDN-verbinding maken met een geografisch dichterbij gelegen datacenter. Dit draagt zorg aan een snellere service.

Bovendien ben je beter beveiligd tegen DDOS-aanvallen en hackpogingen van buitenaf.

• Verbeterde beveiliging tegen DDOS-aanvallen:

CDN bied een verbeterde beveiliging tegen DDOS aanvallen. Met een DDOS-aanval wordt er een onlinedienst of netwerkapparatuur aangevallen. Door middel van ons security Line-up, wordt het moeilijker gemaakt om onze apparatuur aan te vallen. Dit wordt gedaan door het preventief weren van IP-adressen, voordat ze de webserver bereiken.

• Brotli compressie:

Brotli is de nieuwe datacompressie ontwikkeld door Google. Dit is een betere methode van het compressoren van de bestanden, gericht op Java script en CSS. In onze security line-up bieden we de nieuwe methode van data compressie aan.

Met deze optimalisaties kun je webserver veel meer traffic verwerken en efficiënter omgaan met pieken.

Neem je bij ons een VPS af en wil je gebruikmaken van onze security line-up. Activeer nu je dienst in je Hostbill portaal. Op onze FAQ-pagina lees je alles over de activatie van de dienst. FAQ - Security Line-up

Mocht je hier nog vragen over hebben, neem dan contact op met ons supportteam via support@savvii.com.