Security Line-up: Activeer en bescherm je server.

Gewijzigd op Wed, 06 Mar 2024 om 03:06 PM

Met de onderstaande stappen hopen we je te kunnen helpen met het activeren van de nieuwe security line-up. Deze dienst is alleen voor jou van toepassing als je gebruik maakt van onze VPS-diensten. Hoe je dit activeert kan lees je hieronder.

Hoe activeer je jouw security product?

Om het nieuwe security product aan te vragen kun je de volgende stappen ondernemen. Binnen je billing.savvii.com omgeving ga je naar je VPS-dienst onder de optie "Diensten".  Onder de kop Dienstgegevens vind je de optie "Activeer security product".

Klik hier op om verwezen te worden naar het activeringsformulier.

Vul het formulier in, waarna het verzoek door ons in behandeling genomen kan worden.

Afbeelding met tekst, schermopname, Lettertype

Automatisch gegenereerde beschrijving

Let op! Indien je meer als 5 Hostnamen wil aanvragen voor account. Vink je de optie “Bulk” aan en wordt het verzoek ingediend bij ons Support Team. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Wat is de doorlooptijd/ downtime voor de overzetting?

Bij de productactivatie zetten we ook je SSL Certificaat om naar ons security pakket.

Houdt hierbij rekening met een mogelijke downtime van ongeveer 10 minuten. De downtime kan echter afwijken afhankelijk van de ingestelde TTL als de DNS extern staat.

Wanneer is het niet mogelijk om je security product te activeren!

Onze nieuwe Security Line-up kunnen we helaas niet leveren als er spraken is van de volgende situaties:

• Alias records worden niet ondersteund bij externe DNS.
    Heb je jouw nameserver extern staan en wordt de alias records niet ondersteund. Kunnen we het security pakket helaas niet voor je activeren.

Migreer je domeinen en nameserver naar ons toe indien je de dienst geactiveerd wil hebben.
    Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

• DNSSEC wordt niet ondersteund:
    Heb je DNSSEC voor je domeinen ingeschakeld of wil je hier gebruik van maken. Is het helaas niet mogelijk om de dienst voor je te activeren.

Heb je nog meer vragen over ons nieuwe Security Line-up. Zie dan ook onze support pagina "Wat houdt het in?" met inhoudelijke informatie. Voor meer vragen, neem gerust contact op met ons supportteam via support@savvii.com.