<-- vorige stapvolgende stap -->

Indien je in stap 1 je site hebt verhuisd naar Savvii en in stap 2 je hosts file hebt aangepast, moet je nog enkele zaken configureren voor een optimale werking van je site bij Savvii.

Volg de aanwijzingen in onderstaande instructievideo of lees ons stappenplan (let op, je hoeft de accesstoken niet meer in te vullen, dat wordt automatisch gedaan):

Stappenplan:

Let op: Jouw hosts file moet nog steeds jouw domein naar het IP bij Savvii laten wijzen

Stap 1: Log in op jouw WordPress site bij Savvii

Stap 2: Klik op het Savvii plugin linkje in de linker menu balk

Stap 3: Pas de cache flush instellingen aan volgens jouw voorkeur. Er zijn twee opties:

-Cache flushen bij het maken van een nieuw bericht of pagina

-Cache flushen bij het maken van een nieuw bericht of pagina, nieuw of aangepast commentaar en nieuw of aangepaste attachments (standaard)

Stap 4: Pas de Content Delivery Network instellingen aan volgens jouw voorkeur. Er zijn twee opties:

-CDN enabled

-CDN disabled (standaard) (kies deze optie als je HTTPS wilt gebruiken)

Als je een aanpassing doet in de CDN instelling test je site dan nog een keer.

Ga nu door naar de laatste stap in het verhuisproces:

Stap 4: DNS records aanpassen

Optioneel:

Klik in de Savvii plugin op je Error Log knoppen om te zien of je site errors genereert. Als dat het geval is is het een goed idee om deze eerst op te lossen voordat je verder gaat met de volgende stap.