Het is mogelijk om de PHP-versie van een site aan te passen via admin.savvii.nl.

Klik nadat je bent ingelogd op 'beheren' achter de site waarvan je de PHP-versie wilt wijzigen.

Je kunt vervolgens in het tabblad 'overzicht' kiezen welke PHP-versie je wilt gebruiken.

Na het kiezen van de nieuwe versie, krijg je een scherm waarin een aantal belangrijke zaken over het wijzigen van de PHP-versie worden uitgelegd. Klik op 'bevestig' om de wijziging te verwerken. Het duurt ongeveer 5 minuten voordat je site is omgezet naar de nieuw gekozen PHP-versie. Indien je site daarna niet meer werkt, kun je via dezelfde weg je site weer terugzetten naar de vorige versie.