WordPress.com is een manier om gratis een blog op te zetten. In dit artikel kun je lezen hoe je een wordpress.com website overzet naar een WordPress website bij Savvii.

Stap 1: Registreer een domein, dit kan bijvoorbeeld bij onze zusteronderneming vip.nl.

Stap 2: Kies een hosting pakket.

- Kies op Savvii.nl het juiste hostingpakket.

- Voer hier het nieuwe domein in.

Stap 3: Wijzig je DNS gegevens bij de domein registrar.

- Voer hier het IP adress van Savvii in (zie ons artikel over DNS instellen)

Stap 4: Exporteer de WordPress.com data

- Log in op jouw wordpress.com site en klik op extra -> exporteren.

- Kies voor gratis exporteren

- Klik All content aan.

- Klik op exportbestand downloaden.

Stap 5: WordPress data importeren

- Log in op je nieuwe Savvii website

- klik op extra -> importeren

- installeer en activeer de plugin importeerder

- selecteer het XML bestand (de export file) en klik op bestanden uploaden en importeren. Klik ook op de optie om alle attachments te importeren zodat ook alle afbeeldingen worden meegenomen.

Stap 6: Controleer de site