Om een domeinnaam naar je site te laten verwijzen, moet je in de DNS-records voor je domein een IP-adres instellen (A-record). Het IP-adres van jouw site kun je vinden in admin.savvii.nl. Als de sites op dezelfde VPS staan bij Savvii, zijn de IP-adressen gelijk. In andere gevallen kan het IP-adres per domein verschillen.

Je vindt het IP-adres op deze manier:

1. Log in op admin.savvii.nl
  2. Klik eerst achter het betreffende domein op 'beheren'.
  3. In het volgende scherm ga je naar het tabblad 'DNS'.
  4. Hier zie het IP-adres van je site. Hieronder is een voorbeeld te zien van een IP-adres.

Let op! Wil je extra domeinen verbinden aan een site, pas dan niet alleen de DNS aan, maar zorg ook dat dit domein aan de site gekoppeld is via het tabblad domeinen. In deze handleiding vind je hierover meer informatie