Ja! Sinds 31 januari 2017 worden alle domeinen die in admin.savvii.nl staan en waarvan de DNS naar Savvii verwijst, automatisch voorzien van een gratis DV SSL-certificaat van Let's Encrypt

Je maakt als volgt gebruik van deze gratis SSL certificaten:

1. Koppel een domein aan je website bij Savvii
  2. Zet de DNS voor dit domein naar Savvii
  3. Activeer SSL in je website

DV-certificaten van Let’s Encrypt gedragen zich hetzelfde als normale DV-certificaten. Ze werken dus alleen voor een exact (sub)domein. Wil je alle mogelijke subdomeinen in één keer beveiligen, bijvoorbeeld *.mijnwebsite.nl, kies dan voor een WildCard certificaat.

Elke drie maanden worden onze Let's Encrypt certificaten automatisch vernieuwd.