Uit al onze hostingpakketten kunnen sites verwijderd worden. Na het verwijderen van een site kan op deze plek een nieuwe site ingericht worden. 


Wanneer je bijvoorbeeld een Instappakket afneemt dan heb je 1 van de 1 plekken voor sites in gebruik. Na het verwijderen van een  site heb je 0 van de 1 plekken in gebruik en zou je hier een nieuwe site op aan kunnen maken. Hetzelfde geldt voor een VPS 10 waar je 8 van de 10 sites in gebruik hebt. Na het verwijderen van één site heb je 7 van de 10 in gebruik en dus ruimte voor 3 nieuwe sites.


Let op: Het verwijderen van een site kan niet ongedaan gemaakt worden!


Handelingen

  1. Log in op ons beheerpaneel.
  2. Klik op Beheren achter de site die je wilt verwijderen:


  3. Klik op Verwijder deze website onderaan de pagina:


  4. Bevestig het verwijderen van de site door de primaire domeinnaam (deze staat dik gedrukt in de tekst die verschijnt) in te vullen en op de verwijderen knop te klikken: