De Warpdrive plugn voegt enkele snelheid en veiligheidsgerelateerde functies toe aan jouw WordPress website op het Savvii platform.

Ondersteuning

Bij vragen over de plugin kan je contact opnemen met Support, voor vragen bij development controleer dan eerst CONTRIBUTING.md alvorens een issue te plaatsen op Github

Functionaliteiten

- Cache flusher

De cache-flusher leegt de volledige pagina-cache wanneer bepaalde wijzigingen worden opgeslagen in WordPress. Afhankelijk van de caching-instelling van de gebruiker zal deze module de varnishcache op verschillende manieren legen. U kunt kiezen tussen het leegmaken van de cache bij "post/page edit or publish" and "post/page edit or publish, comment changes, attachment changes". Als uw site veel verkeer heeft, raden we u aan de optie "post / pagina bewerken of publiceren" te kiezen om het legen van de cache tot het minimum te beperken. Op deze manier verouderen individuele objecten in de cache en zullen deze vanzelf vernieuwd worden. Als u wilt dat de cache onmiddellijk wordt leeggemaakt telkens wanneer u een bericht / opmerking / bijlage bijwerkt in WordPress, kunt u kiezen voor "post/page edit or publish, comment changes, attachment changes". Alleen berichten / pagina's, wijzigingen in reacties en wijzigingen in bijlagen zullen de cache legen bij opslaan of publiceren.

- Cache legen op verzoek

De volledige pagina cache kan geleegd worden door andere plugin door het aanroepen van onderstaande functies:

do_action( 'savvii_cache_flush' ); //  Deze functie leegt de hele cache

do_action( 'savvii_domain_flush' ); // Deze functie zal de cache legen van het huidige domein.

- CDN link rewriter

De CDN-link rewriter scant de html-uitvoer en herschrijft URI's naar de CDN URL. Bestandsextensies die worden omgeleid zijn: css, js, gif, png, jpg, ico, ttf, otf, woff. Dit is geen echt CDN maar een cookieless domein om de grootte van de verzoeken te verminderen.

- Logs inzien

Vanuit WordPress op het Warpdrive-dashboard zijn er koppelingen om de laatste 10/100 vermeldingen in de toegangs- of foutenlog vermeldingen te zien.

- Veiligheid

Alle inlogpogingen, succesvol en mislukt, worden geregistreerd in syslog met LOG_AUTH. Hetzelfde formaat als sshd wordt gebruikt voor berichten:

Apr 30 17:39:11 vvv warpdrive[5759]: Authentication success for author from 192.168.50.1

Apr 30 17:39:24 vvv warpdrive[5759]: Authentication success for warp from 192.168.50.1

Apr 30 17:39:52 vvv warpdrive[5759]: Authentication failure for admin from 192.168.50.1

Apr 30 17:40:08 vvv warpdrive[5758]: Authentication failure for admin from 192.168.50.1

Apr 30 17:40:25 vvv warpdrive[5758]: Blocked author enumeration from 192.168.50.1

Apr 30 17:40:38 vvv warpdrive[5759]: Blocked author enumeration from 192.168.50.1

Een ander onderdeel van deze module is het voorkomen van het lekken van gevoelige accountinformatie. Author enumeration is geblokkeerd en vastgelegd. Inlogpogingen met verkeerde referenties geven geen informatie over geldige gebruikersnamen, een generiek bericht over het invoeren van de verkeerde inloggegevens zal getoond worden. We loggen geen wachtwoorden in.