Je kunt via admin.savvii.com de toegang tot je website via sFTP beperken tot door jou goedgekeurde IP-adressen. Hoewel sFTP op zichzelf al heel veilig is, voeg je zo nog extra veiligheid toe. Je kunt dit als volgt instellen:

Als je bent ingelogd op admin.savvii.com, klik je via Beheer -> Gebruiker naar het juiste tabje. Daar vind je onder het kopje Toegang beperking de instellingen voor IP whitelisting.

Standaard is er geen whitelist actief. Je kunt hier de whitelist inzien, het IP-adres waar je vandaan werkt of een ander IP-adres toevoegen aan de whitelist.
IP whitelist sftp NL

Zodra je een IP-adres aan de whitelist toevoegt, kun je geen verbinding meer maken vanaf andere adressen. Het duurt ongeveer 15 minuten voordat de wijzigingen overal zijn doorgevoerd. Als je op een nieuwe locatie bent en daarom geen toegang hebt, kun je altijd inloggen in admin.savvii.com en daar je huidige IP-adres toevoegen.