Start a new topic
Solved

[17 augustus 2016] admin.savvii.nl niet bereikbaar

Geplaatst op 17 augustus 2016 om 14.30u


Er is op dit moment een probleem met de bereikbaarheid van ons control panel admin.savvii.nl. Hierdoor is het niet mogelijk hostingpakketten te beheren. Hierdoor kunnen ook sites de cache in Varnish niet leeg maken. Wij werken aan een oplossing voor dit probleem. Wij bieden onze excuses aan voor het ongemak dat hierdoor kan ontstaan. 


Update 15.00u - De server achter admin.savvii.nl is op dit moment niet bereikbaar. Wij hebben contact met ons datacenter over de oorzaak.


Update 15.30u - Het control panel admin.savvii.nl is weer online. Het netwerk dat de getroffen server gebruikte, werd getroffen door een DDoS-aanval. Hierdoor was deze niet bereikbaar.


Update 16.45u - We merken nog steeds incidenteel problemen op admin.savvii.nl. We vermoeden dat dit nog steeds te maken heeft met de DDoS-aanval in het netwerk van ons datacenter. We hebben dit in onderzoek. 


Update 17.30u - Het ziet ernaar uit dat de problemen zijn opgelost, het control panel admin.savvii.nl is weer online. We blijven hier nog wel even op monitoren.


Update 18.15u - De problemen zijn verholpen.


Update 20.15u - Het ziet ernaar uit dat admin.savvii.nl slecht reageert, excuses voor het ongemak. We zijn het aan het onderzoeken.


Update 22.20u - We verwachten dat de problemen opgelost zijn. Het control panel admin.savvii.nl is weer bereikbaar en we zien hier geen foutmeldingen meer op voorbij komen. We blijven nog monitoren.