Waar moet ik op letten bij een dergelijke trial voor een cloud partner programma?

Gewijzigd op Tue, 11 Jan 2022 om 09:07 PM

Bij een trial is het belangrijk dat je een goed beeld kan vormen van jouw potentiële hosting partner. Hierbij is het verstandig om te letten op een aantal punten:

• Communicatie met de hosting provider
  • Snelheid en adequaatheid van support
  • Expertise level
  • Oplossingsgerichtheid
  • Beveiligingsmaatregelen

Lees snel ons blogartikel waarin we uitleggen waarom je als digitaal creatief bureau een cloud partner nodig hebt. Klik hier.