Waar vind ik FTP- en databasegegevens?

Gewijzigd op Tue, 18 Jan 2022 om 06:24 PM

We leveren alle sites met mogelijkheden tot sFTP- en databasetoegang. Je krijgt hiervoor de gegevens in de mail bij de oplevering van de site.

In alle Shared-pakketten heb je standaard toegang tot phpMyAdmin. Je vindt de link naar de phpMyAdmin via admin.savvii.com, in het tabje 'Toegang'. Heb je een VPS? Dan houden we liever zoveel mogelijk resources vrij voor je site. Omdat phpMyAdmin vrij veel resources vraagt, heeft verbinden met een MySQL-client via poort 3306 de voorkeur. We kunnen daarvoor je IP-adres whitelisten. Neem daarvoor contact op met de supportdesk. Heb je liever toch phpMyAdmin op je VPS? Neem ook dan contact op met support.

sFTP-credentials resetten

Log in op admin.savvii.com. Klik bij sites of pakketten op de site waar je de gegevens van wil resetten. In het tabje ‘Toegang’ kun je de gegevens zien die je nodig hebt om via sFTP in te loggen. Ook kun je met de knop 'Reset wachtwoord' het sFTP-wachtwoord resetten.

Database-credentials vinden

Je kunt de database-gebruiker en hostnaam vinden via admin.savvii.com. Het wachtwoord kun je vinden door via sFTP het bestand wp-config.php te bekijken. Dit bestand vind je in de map wordpress/current/. Daar staat achter de variable DB_password het wachtwoord voor de database.