Waarom werkt mijn .htaccess niet?

Gewijzigd op Tue, 18 Jan 2022 om 06:32 PM

Omdat we bij Savvii NGINX gebruiken als webserver, werkt je .htaccess-bestand niet. Dit bestand werkt namelijk alleen als Apache als webserver gebruikt wordt.

De configuratie die je normaal gesproken in een .htaccess zet, kun je om deze reden niet zelf toevoegen. We ontvangen graag de redirects (of andere zaken) die je wil toevoegen in een ticket. Als je redirects wil toevoegen, krijgen we deze graag van je in een .csv of .xlsx, met de origin in de eerste kolom en het target in de tweede. We kijken de configuratie meteen voor je na, en voeren deze z.s.m. door.