PHP-versie wijzigen van je WordPress website

Gewijzigd op Do, 3 Feb, 2022 om 6:47 PM

Let op! Voor je de PHP-versie van je live website aanpast adviseren we je om een staging-omgeving van je website aan te maken en daar de PHP-versie aan te passen. Op die manier kun je eerst kijken of jouw WordPress website (en alle plug-ins) de nieuwe PHP-versie al ondersteunen.

Om de PHP-versie van jouw WordPress website te wijzigen volg je de volgende stappen:

1. Ga naar https://control.savvii.com en log in met de bij jouw bekende gegevens.

2. Klik op de website waarvan je de PHP-versie wil wijzigen.

3. Klik vervolgens op het tabblad "Overview".

4. Klik op "Bewerken" onder je huidige PHP-versie.

4. Er opent nu een pop-up venster met een dropdown menu waar je de gewenste PHP-versie kunt selecteren.

5. Klik op de gewenste PHP-versie en klik vervolgens op OK

6. Rechts onder krijg je een pop-up met de bevestiging dat de PHP-versie is gewijzigd.