Hoe maak ik een coupon aan?

Gewijzigd op Thu, 03 Feb 2022 om 10:19 PM

Binnen het affiliate/refferal programma heb je mogelijkheid om een coupon aan te maken. De coupon maak je aan per product. Stel dus dat de klant een Shared One wilt bestellen dan kan je een coupon voor de Shared One aanmaken. Een coupon voor een Shared One werkt niet als de klant een VPS One besteld.

Stappen voor het maken van een coupon.

1. Log in op jouw affiliate dashboard

2. Navigeer naar de 'My Vouchers'.

3. Maak een nieuwe coupon aan via de knop 'New Voucher'.

4. Selecteer het product.
5. Selecteer hoeveel korting je wilt geven aan de eindklant en hoeveel

6. Bevestig de coupon. Deel the couponcode met de eindklant.

Hoe gebruikt een eindklant de coupon?

1. De eindklant plaatst een bestelling via https://billing.savvii.com

2. Bij de tweede stap kan de klant een coupon code invoeren.

3. Na het invoeren van de coupon wordt de korting direct zichtbaar.

4. Rond de bestelling af door de contact-betaal gegevens in te vullen.

Belangrijk! De korting kan nooit meer zijn als het bedrag van de eerste factuur.
Onze facturen worden pro-rata aangemaakt op basis van de dag van je bestellingen.
Stel dat je dus aan het eind van de maand bestelt kan het zijn dat het factuurbedrag lager is als de korting.
Het factuur bedrag wordt dan 0€, de overige korting komt te vervallen.