FAQ Domein facturen

Gewijzigd op Mon, 10 Jul 2023 om 04:59 PM

Vorige week ben je per e-mail op de hoogte gebracht door middel van onderstaande e-mail:

Recent hebben we je account overgezet naar het nieuwe controlepaneel van Savvii. Sindsdien worden al je domeinen vanuit Savvii beheerd en gefactureerd. De overgang naar ons controlepaneel geeft in enkele gevallen een afwijking in de facturatiedatum. Dit is het geval bij jouw actieve domeinen. We leggen graag uit wat dit voor jou betekent en hoe wij dit voor je oplossen.

Wijziging facturatie/verlengdatum

De afwijking in de facturatiedatum zorgt ervoor dat je eerder of later dan verwacht een factuur gaat ontvangen, of ontvangen hebt, voor je domeinverlenging. We begrijpen dat dit verwarrend kan zijn.

Uitgaande van de huidige factuurdatum van Savvii, zullen we het verschil naar rato verrekenen. Je ontvangt hiervoor, afhankelijk van jouw situatie, een credit factuur voor de overlappende periode, of een deel-factuur voor de missende periode. Dit staat gespecificeerd op de factuur.

Voor domeinen met een looptijd van 2, 5 of 10 jaar wordt een aparte oplossing uitgevoerd.
 

Belangrijk: Openstaande facturen voldoen

We willen je vriendelijk verzoeken om eventuele openstaande facturen voor domeinverlengingen te voldoen. Vanaf nu geldt de factuurdatum als de nieuwe verlengingsdatum voor je domein.


Veelgestelde vragen (laatste update: 11-07-2023)

V: Ik ontvang een factuur met een minbedrag, hoe zit dat?
A: Dit betreft een creditfactuur. In dit geval ontvang je dus geld vanuit ons. Dit zal als tegoed aan je account in ons Billing portaal (billing.savvii.com) worden toegevoegd en kan je dus verrekenen met toekomstige facturen (in mindering brengen op de betalingen die je dient te voldoen). Voor afwijkingen hierin kan je contact opnemen met ons.


V: Waarom wordt er gefactureerd of gecrediteerd in de toekomst?
A: In oude situaties werden domeinen op een afwijkende datum gefactureerd ten opzichte van de officiele verlengdatum bij de registrar. Hierop voeren wij een correctie door zodat dit weer in lijn loopt met elkaar. Hierdoor betreft dit dan ook een correctie op toekomstige facturen c.q. verlengingen die in de toekomst liggen.Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren