Welke DNS instellingen moet ik instellen om gebruik te kunnen maken van Premium E-mail

Gewijzigd op Mon, 15 Apr 2024 om 01:15 PM

DNS Instellingen

Om gebruik te kunnen maken van Premium E-mail is het nodig om onderstaande DNS instellingen over te nemen.

Is jouw domeinnaam bij Savvii geregistreerd en maak je gebruik van onze Savvii nameservers? Dan passen wij de instellingen voor je aan. In andere gevallen moet je dit zelf aanpassen bij de partij die de nameservers van jouw domeinnaam beheert.

Vind je het handiger dat wij dit voor je doen? Dan kunnen we ook jouw domeinnaam naar ons verhuizen. Stuur daarvoor even een mailtje naar support@savvii.com.

Domeinnaam

TTL

Type

Prio

Value

example.tld

300

TXT

v=spf1 include:spf.savvii.email ~all

example.tld

300

MX

1

mx1.savvii.email

example.tld300MX1mx2.savvii.email

soverin1._domainkey.example.tld

300

CNAME

soverin1._domainkey.savvii.email

soverin2._domainkey.example.tld

300

CNAME

soverin2._domainkey.savvii.email

soverin3._domainkey.example.tld

300

CNAME

soverin3._domainkey.savvii.email

_dmarc.example.tld

300

CNAME

reject._dmarc.savvii.email

Let op! Wanneer je domeinnaam bij ons geregistreerd staat en tevens gebruik maakt van onze nameservers, dan zullen wij het bovenstaande voor je verzorgen.