Hoe kan ik e-mails importeren in mijn Premium E-mail pakket?

Gewijzigd op Di, 10 Sep om 11:09 AM

Met Premium E-mail is het mogelijk om je e-mails bij een andere partij (bijvoorbeeld Gmail) te importeren in je Premium E-mail pakket. Dit kan je eenvoudig doen via de webinterface van Premium E-mail.

Importeren van e-mails

Hieronder vind je een stappenplan voor het exporteren van e-mails.

1. Login op je Premium E-mail account.
  2. Klik rechtsboven op instellingen
  3. Klik links in het menu op E-mailaccount
  4. Klik vervolgens op Importeer E-mail
  5. Hier kan je rechtsboven op Nieuwe importeer actie klikken om een import te starten.
  6. Kies het "van account" waar vanuit je je e-mails wenst te importeren.
    1. Voer achter Gebruikersnaam en Wachtwoord de gegevens in van de e-mailbox die je wenst te importeren
    2. Voer achter Savvii Wachtwoord het wachtwoord van je Premium E-mail account in.
  7. Klik op Opslaan om de import te starten

Let op: Afhankelijk van de grootte van het te importeren e-mailaccount kan het van een paar minuten tot enkele uren duren alvorens alles geïmporteerd is. Zodra de import klaar is zal je op je Premium E-mail e-mailadres hier een bericht over ontvangen.