Hoe stel ik Premium E-mail in op Apple Mail (desktop)

Gewijzigd op Fri, 19 Apr 2024 om 10:50 AM

Voor je kan beginnen met het instellen van je mailaccount in Apple Mail, is het van belang dat je eerst het mailaccount aanmaakt. Vervolgens kun je onderstaande stappen volgen om het account in Apple Mail correct in te stellen.

Account instellen:

1. Open Apple Mail.

2. Klik links bovenin op "Mail" en vervolgens op "Add Account".

3. Selecteer "Other Mail Account..." en klik op "Continue". Vervolgens kan je je gegevens van je Premium E-mailadres invullen
  4. Klik op "Sign In" om het configuratieproces verder te doorlopen. Je zal nu een melding krijgen dat het niet mogelijk was om je username en wachtwoord te valideren en zal ook nog de inkomende en uitgaande mailserver moeten ingeven.

Inkomende server: imap.savvii.email
    Poort: 993
    Versleutelingsmethode: SSL/TLS

Uitgaande server: smtp.savvii.email
    Poort: 587 of 465
    Versleutelingsmethode: SSL/TLS

5. Zie hiervoor ook onze artikel mailinstellingen.

6.  Klik nu op "Sign In" om de mail te activeren.

De mail is nu succesvol ingesteld. Het kan echter enkele minuten duren tot al je berichten zijn gesynchroniseerd. Zodra dit is afgerond kun je mail versturen en ontvangen via de mailclient.

Mocht er zich server problemen voordoen waardoor je een foutmelding ontvangt. Stuur ons dan een screenshot toe via support@savvii.com.