Aankondiging Premium E-mail

Gewijzigd op Mon, 15 Apr 2024 om 09:16 AM

Tussen 12 en 15 maart hebben wij de onderstaande aankondiging voor onze nieuwe Premium E-mail dienst verstuurd.

Aankondiging

Beste relatie, 


Dagelijks worden er wereldwijd miljarden e-mails verstuurd. Nieuwsbrieven, e-mails van- en naar klanten, interne e-mails, urgent en minder urgent. Het medium e-mail is niet meer weg te denken uit de dagelijkse bedrijfsvoering. De regels voor het verzenden van en de vereisten aan e-mails worden strenger, waardoor e-mails vaker in de spambox verdwijnen. Ook wordt het steeds belangrijker om je data te beschermen. Hackers worden inventiever om jouw gegevens en die van je omgeving (medewerkers, klanten) te bemachtigen, wat naast directe schade kan leiden tot indirecte schade in de vorm van flinke boetes van de Autoriteit Persoonsgegevens. Daarom is het van belang om te kiezen voor een veilige- en betrouwbare oplossing voor het ontvangen en versturen van jouw zakelijke e-mail. In deze e-mail informeren wij je over wat er gaat veranderen voor jouw lopende diensten.


De inhoudsopgave van deze e-mail:Jouw zakelijke e-mail verdient een professionele aanpak


In de dagelijkse praktijk blijkt e-mail vaak een bijzaak te zijn; als het werkt dan werkt het. We slaan steeds meer zaken op in onze e-mails; bijlagen met rapporten en gevoelige informatie verzamelen zich in je Postvak IN of in één van je sub mappen. Ook facturen en CV’s worden nog regelmatig -onbedoeld- bewaard in een e-mailaccount. Ongemerkt heb je dus een hele belangrijke database met -privacy gevoelige- informatie opgebouwd. En die moet beschermd worden.


Savvii introduceert Premium E-mail: Snel. Veilig. Betrouwbaar


Per 15 april 2024 lanceert Savvii haar nieuwe e-maildienst: Premium E-mail. Een e-maildienst voor de zakelijke gebruiker die belang hecht aan een hoge mate van snelheid, veiligheid en betrouwbaarheid. De afgelopen maanden heeft Savvii geïnvesteerd in een nieuw e-mail platform om voor nu en in de toekomst waarde te bieden aan de zakelijke e-mailgebruiker. Ons platform wordt gehost op meerdere locaties op Nederlandse bodem met in totaal 8x replicatie om de continuïteit van je e-mail te waarborgen. Het e-mailplatform voldoet daarbij niet alleen aan de meest recente vereisten vanuit de markt, maar overtreft deze.


Omzetting naar Premium E-mail


Jouw e-maildienst draait op een platform dat op termijn niet meer voldoet aan de eisen die gesteld worden aan zakelijke e-mail. Dit heeft betrekking op de diensten E-mail Start, E-mail Max en Hosted Mail. Omdat wij als managed hoster eraan willen bijdragen dat jij onbezorgd online kunt ondernemen, zetten wij vanaf 15 april 2024 jouw e-mailpakket over op Premium E-mail zodat jouw e-mail dienst blijft voldoen aan de steeds strenger wordende vereisten aan e-mail. Snel. Betrouwbaar. Veilig.


Wat kan je verwachten van Premium E-mail?


Premium E-mail is een moderne e-maildienst die zich richt op de zakelijke gebruiker die belang hecht aan snelle, veilige en betrouwbare e-mail. Een aantal features op een rij:


Snel


Directe bezorging van de e-mail (geen vertraging)

Altijd voldoende opslagruimte om effectief aan het werk te blijven: standaard 100 GB aan opslagruimte beschikbaar

Premium support – snelle en kwalitatieve support 


Veilig


100% score op de MESCA toetsing van de Europese Commissie op veilige bezorging van e-mail, preventie van identiteitsdiefstal (anti-phishing) en integriteit van berichten door middel van het inzetten van de protocollen SPF, DMARC en DKIM

Privacy voorop: geen luistervinken, geen pottenkijkers, geen tracking.

100% ingericht conform de AVG-richtlijnen en gaat hierin nog verder 


Betrouwbaar


Optimale deliverability (niet in de spambox)

Gespecialiseerd platform in eigen beheer in Nederland: meerdere specialisten inhouse om jou te ondersteunen

Te gebruiken op verschillende apparaten en beschikbaar via webmail

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren