Diensten opzeggen

Gewijzigd op Mon, 08 May 2023 om 09:31 PM

Wanneer je een hosting pakket en/of SSL certificaat wilt opzeggen kan dat via ons Billing portaal. Dat kun je als volgt doen. De handleiding voor het verhuizen en/of opzeggen van een domeinnaam vind je hier.

1. Log in op het Billing paneel https://billing.savvii.com (rechtsboven Log In).
  2. Klik in het linker menu op Diensten en dan op de gewenste dienst die je wil opzeggen.

3. Zodra je een hosting pakket en/of SSL-certificaat hebt geselecteerd. Klik je op Vraag een annulering aan.
  4. Hierna kan je nog een Reden opgeven voor de annulering en kiezen voor onmiddelijke opzegging of per einde contract- c.q. facturatie-datum. Druk hierna op de knop Vraag een annulering aan. Deze zal door onze Customer Support daarna in behandeling worden genomen.