Hoe verhuis ik een domeinnaam naar IPS?

Gewijzigd op Tue, 11 Jan 2022 om 08:42 PM

1. Denk je erover na om je domeinnaam naar IPS te verhuizen?

2. Log in op het Mijn IPS controle paneel
  3. Klik in het linker menu op ''Domein & Hosting''

4. Klik links bovenin het scherm op ''Domein & Hosting toevoegen''

5. Vul hier de gewenste domeinnaam in en klik op de knop ''Volgende stap''

6. Selecteer op de volgende pagina de domeinnaam en klik op de volgende pagina op de knop “Toevoegen” om de domeinnaam naar ons toe te verhuizen

7. In het volgende scherm kun je in het dropdown menu kiezen of je;

1. Geen hosting nodig hebt en enkel het domeinnaam naar ons wilt verhuizen.
    2. Een (Linux of Windows) hosting pakket nodig hebt (ga je een website (laten) maken? Dan heb je dit nodig).
    3. Een e-mail pakket (Basic of Plus) nodig hebt.
    4. De domeinnaam wilt doorsturen (eventueel kun je ook email door laten sturen)
  8. Wanneer de benodigde diensten zijn geselecteerd klik dan op de knop '' Toevoegen''

9. Op de volgende pagina vind je een overzicht van de bestelde diensten. In de status zie je of jouw aanvraag in behandeling is