Hoe maak ik een e-mail account aan?

Gewijzigd op Mon, 08 May 2023 om 10:04 PM

In onderstaande handleiding wordt beschreven hoe je een e-mail account in het controle paneel kunt aanmaken.
Wanneer je het e-mail account hebt aangemaakt kun je deze gebruiken via de webmail of instellen in jouw mail programma.

1. Log in op het Billing paneel billing.savvii.com (rechtsboven Log In).
  2. Klik in het linker menu op Savvii Control PanelHierna opent zich een nieuwe pagina waarmee je automatisch ingelogd bent in admin.savvii.com.
  3. Afhankelijk van welk type pakket / pakketten je afneemt zullen er tabbladen wel of niet zichtbaar zijn.
    Veel voorkomend zijn WordPress, cPanel, Plesk, DirectAdmin en Overige.
  4. Klik op het gewenste tabblad (voorbeeld: DirectAdmin). Hier kan je kiezen voor het gewenste pakket (zichtbaar door de domeinnaam die erbij vermeld staat). Klik daaronder op Login.
  5. Er opent zich een nieuw venster, hier zal de login worden gegenereerd. Zodra dit gereed is klik op de blauwe knop Openen in nieuw scherm. Hierna zal een nieuw scherm worden geopend met je control panel.

6. Zodra je bent ingelogd zie je onder het kopje E-mail Manager het item E-mail Accounts.

7. Naast de reeds bestaande e-mailaccounts kan je rechtsboven op de knop + Create Account klikken.

8. Zet bij Username het gewenste mailadres neer. Kies een eigen Password als wachtwoord of klik op de knop ervoor om een automatisch wachtwoord te genereren. E-mail Quota (MB) is de maximum grootte die het mailadres mag zijn (van de totale grootte van je pakket) en het Daily Send Limit is hoeveel mail dit mailadres maximaal per dag mag sturen. Indien je Max aanvinkt, dan zullen de maximale waardes mogelijk gekozen worden.