FTP gebruiker aanmaken

Gewijzigd op Tue, 11 Jan 2022 om 09:11 PM

Een FTP gebruiker is benodigd om bestanden op je webhosting pakket te plaatsen.
Met behulp van onderstaande stappen kun je een nieuwe FTP gebruiker aanmaken:

1. Log in het Mijn IPS controle paneel.
  2. Klik in het linker menu op Domein & hosting.
  3. Klik op de domeinnaam in de overzichtslijst, je kunt hiervoor ook de zoekfunctie gebruiken.
  4. Klik in het middelste menu op FTP.
  5. In het bovenste menu klik je op FTP-gebruiker toevoegen.
  6. Je hebt nu de mogelijkheid een gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren.
    Tevens kun je ervoor kiezen of de nieuwe gebruiker toegang heeft tot het gehele webhosting pakket of alleen tot zijn/haar eigen map.
    Je dient de map voor deze gebruiker wel aan te maken in de public_html folder.
  7. De nieuw aangemaakte FTP gebruiker is nu gereed voor gebruik.

Kom je er niet uit?

Wij helpen je graag verder als het even niet lukt. Bel ons op of stuur een bericht en we lossen het direct voor je op.

Neem contact met ons op! ? Support