Opslagverbruik inzien

Gewijzigd op Tue, 11 Jan 2022 om 09:13 PM

Elk webhosting pakket heeft een bepaald opslaglimiet.
Wanneer je grote bestanden opslaat of alleen IMAP/webmail gebruikt kun je dit limiet bereiken.
Bij overschrijding ontvang je van ons een melding, na vijf dagen kunnen er geen nieuwe bestanden meer toegevoegd worden.
Het is ook mogelijk zelf het verbruik bij te houden, dit kan via het Mijn IPS controle paneel.

1. Log in het Mijn IPS controle paneel.
  2. Klik in het linker menu op Domein & hosting.
  3. Klik op de domeinnaam in de overzichtslijst, je kunt hiervoor ook de zoekfunctie gebruiken.
  4. Klik in het middelste menu op Webhosting.
  5. In het rechter venster Schijfruimte statistieken kun je het opslagverbruik bekijken.