Security Line-up: Functionaliteiten.

Gewijzigd op Mon, 05 Feb 2024 om 12:04 PM

Binnen de Security Line-up bieden we momenteel de volgende versies aan: Security Basic en Security Extended. Het Basic pakket is inbegrepen in je VPS-pakket. Activeer de dienst om gebruik te maken van de beveiliging, zie hiervoor onze pagina "Hoe te activeren?".

Aan je Security Basic pakket kun je 5 hostnames koppelen. Indien je gebruik wil maken van meer hostnames, kun je jouw security dienst upgraden naar Security Extended. Neem hiervoor contact op met ons CST (Customer Success Team) via sales@savvii.com

Wat bieden wij aan binnen ons Security Pakket:

Security

Basic

Security Extended

CDN

Smart cache

Origin shield

Safe hop

Zones:

Europe

North America

South America

Asia + Oceania

Middle East + Africa

Routing Filters

Security Server-layer

Anti-malware

Anti-virus

Cloud-layer

IP-range blocking

Logging

(3 dagen)

(7 dagen)

GEO IP Blocking

Referrers blocking

Custom edge rules

DDOS

Anycast & geolocation network

DDOS filter

AI engine

SSL

SSL Let's Encrypt

SSL Custom Certificate

v.a. 69,-/jr

v.a. 69,-/jr

Optimizing

Brotli compression

Minify CSS/Javascript

Image resizing

Image optimization

CDN:

Met CDN maken we gebruik van Smart-Caching, hiermee kan content op maat gecachet worden.

Door middel van Origin Shield beschermen we je server tegen overbelasting, waardoor we je een hoge beschikbaarheid en uitstekende prestaties kunnen garanderen. Hierdoor bieden wij Basic een extra laag tussen Security Line-up en de server en wordt traffic naar de server gereduceerd.

Dit draagt bij aan een snellere en veiligere service.

Zones:

Ons Security Basic pakket is Europees gedekt. Neem je het Extended pakket af, dan bieden wij een wereldwijde dekking. Dit kan veel waarde bieden aan je Google SEO-ranking (PageSpeed, crawling gaat stuk sneller).

Server Layers:

We beveiligen de servers door middel van diverse veiligheidslagen, zoals anti-walware en antivirus. Maak je gebruik van de extended beveiliging, dan word je extra beveiligd door "ATP" (advanced threat-protection).

Onze servers hebben een filter ban, bij te veel foute login pogingen. Na het onderscheppen van foutieve login pogingen, worden de IP's geblokkeerd.

Cloud-layer:

We bieden ook op Cloud Base layer security aan. Hierin bieden we het volgende:

• IP-range blocking: We kunnen diverse IP-ranges blokkeren indien dit nodig is of wordt verzocht.
  • Logging: Met Security Basic tot 3 dagen rauw realtime logs opvragen en inladen in je eigen log management. Voor de Security Extended kan dit tot 7 dagen.

Security Extended biedt het volgende extra aan:

• GEO IP Blocking: We bieden GEO-IP-blocking aan om toegang tot content te beperken op basis van de geografische locatie van de gebruiker. Gebruikers met een VPN kunnen GEO IP blocking echter omzeilen.
  • Referrers Blocking: Door middel van een referentie blokkade, kunnen alleen geautoriseerde domeinen toe verwijzen naar je site. Hierbij worden ongewenste pagina's en sites geweerd van jouw domein. Hiermee verminderen we de kans op klik fraude.
  • Custom Edge Rules: Hiermee worden traffic regels geblokkeerd, omgeleid of uitgesloten van de cache en headers kunnen worden gemanipuleerd.

DDOS:

CDN biedt een verbeterde beveiliging tegen DDOS aanvallen. Met een DDOS-aanval wordt er een online dienst of netwerkapparatuur aangevallen. Door middel van ons Security Line-up, wordt het moeilijker gemaakt om onze apparatuur aan te vallen.

Dit wordt mede gedaan door het preventief weren van bekende IP-adressen voordat ze de webserver bereiken. Daarnaast gebruiken we Anycast om DDOS aanvallen over verschillende locaties te spreiden.

SSL:

Inbegrepen in ons Security Basic en Security Extended pakketten zijn de Lets Encrypt SSL Certificaten. We installeren een gratis Let’s Encrypt certificaat op iedere website die we hosten. Elke site heeft daarmee een beveiligde HTTPS-verbinding.

Mocht je een betaald certificaat willen afnemen, lees je hier alles over op onze website https://www.savvii.com/ssl-certificaat/.

Optimizing:

In ons basispakket wordt de website Brotli compressed. Brotli is de nieuwe datacompressie ontwikkeld door Google. Dit is een betere methode voor het comprimeren van je bestanden, gericht op Java script en CSS.

Met ons Security Extended pakket bieden we extra minify CSS/Javacript, image resizing en image optimization. Minificatie is het proces waarbij code en markeringen in uw webpagina's en scriptbestanden worden geminimaliseerd. Het is een van de belangrijkste methoden die worden gebruikt om de laadtijden en het bandbreedtegebruik op websites te verminderen.

Mocht je hier nog vragen over hebben, neem dan contact op met ons supportteam via support@savvii.com.